Sponsoren

slider-sponsoring

SPONSOREN
Stichting Geldrop Hippique kan al vele jaren rekenen op een vaste groep sponsors, die niet alleen de ruitersport een warm hart toedragen, maar ook blij zijn met de publicitaire en hospitality faciliteiten die worden geboden. De organisatie is alle sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdrage die dit prachtige evenement al meer dan 37 jaar mogelijk maakt!
HOOFDSPONSOREN

meulendijks

Meulendijks Rondhout B.V. is een van de meest modern geoutilleerde bosexploitatiebedrijven van de BeNeLux en Duitsland. Sinds de oprichting is voortdurend geïnvesteerd in vakkennis en het modernste materieel.

Het bedrijf is daardoor uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bosexploitatie, rondhouthandel en overige boswerkzaamheden.
Door de combinatie van onze specifieke vakkennis, ervaring op het gebied van bosbeheer, de houtmarkt en de huidige uitrusting, zijn we in staat om volgens de eisen van hoogste standaards, flexibel en just-in-time, boswerkzaamheden uit te voeren en rondhout te leveren.
Meulendijks Rondhout B.V. is ERBO, VCA, RAL, FSC en PEFC gecertificeerd.

Kortom: "Meulendijks Rondhout B.V. Uw professionele partner in verantwoord bosbeheer en leverancier van Just-in-time geleverde producten en diensten."

 

Are you searching for exlusive transportation opportunities for yourself, your family and your horses? Entrusts it to us!
Our firm has some more, than 10 years of expierience in production of luxury horseboxes.

It is important to us you and your horses to travel in safe and peace, therefore we lay the largest emphasis on the quality and the comfort of the horses by the production. As you can see on the photos, each of these special buildings possess a comfortable living- and horse area. We have lots of configurations and individual designs, take a look at our website: http://www.jkhorsetrucks.com/

Waarom jouw huis verkopen met Van Santvoort Makelaars. Je krijgt jouw eigen verkoopmakelaar die je begeleidt bij het verkopen van jouw huis. Jij bespreekt met jouw makelaar de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Zo start jij met een helder plan van aanpak. Wij werken graag met jouw samen bij het verkopen van jouw woning. In jouw persoonlijke online 'klantendossier' houden wij je 24/7 op de hoogte van de status van de verkoop van jouw huis via telefoon, e-mail en sms. Jouw woning wordt prominent op Funda geplaatst. Met jouw huis op Funda bereik je 95% van de woningzoekers. Daarnaast informeren wij alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Van Santvoort Makelaars of andere makelaars in jouw regio. En als best verkopend makelaar van Brabant hebben wij een groot bereik. Zo weet echt iedere woningzoeker dat jouw huis te koop staat. Wil jij ook jouw huis succesvol verkopen? Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek.
ALLE SPONSOREN
Albert Heijn Heeze
ASP Schoonmaakbedrijf
Auto bedrijf De Burgh B.V.
Bavaria NV
BJ Events
Borduurstudio Elmar VOF
concours.nl
Container Transport van Hoof
Dakenshop.nl
Decoprints
Dings Handel in sport paarden
Dranken Groothandel Meulendijks
Elektro De Groof
Emmers
Erbee Keukens
Fouragehandel Verhoeven B.V.
Gast Trucks Venlo BV
Haumont BVBA
Helmondse Banden Centrale
Hencon Forestry B.V.
HG Assurantiën Brabant BV
Hoens en Zn BV
Horse Products
Horsefood the Best
John Vermeulen Fietsplezier
Keurslager Reef
Linssen CS  Advocaten
Loonbedrijf van Stipdonk
Medworld BV
Rabobank  Dommelstreek
REEF
Rosa Collection
SDA im-export BV
Smeets Autogroep
Sneltransport van de Boogaard
Solar Energie BV
Tapijthal Tijssen
Tenback Projecten
Van de Gevel Mechanisatie
van de Vin Ramen en Kozijnen B.V.
van Lierop Constructie B.V.
Van Nunen Transport & Logistiek Geldrop BV
Vandervelden Groen
Walkro Grondstoffen BV
Welkoop Heeze
Workx materieelverhuur B.V.
Z.B.C. Computers BV
HOOFDSPONSORS / MEDIAPARTNERS

MDH Rondhout

meulendijks-v2