Ponyclub Geldropse Jagertjes op Geldrop Hippique

Al tientallen jaren is aan ons “Ponyclub de Geldropse Jagertjes” de eer om tijdens Geldrop Hippique de springwedstrijd van de pony’s te organiseren. Niet alleen wij als ouders leven hier ieder jaar weer naar toe maar ook onze kinderen, het lijkt wel sinterklaas. Slapeloze nachten van enthousiasme, de zenuwen gieren door hun lijfjes.

Het is namelijk bijna zover, de jubileumeditie van Geldrop Hippique. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. We gaan er met zijn allen tegenaan om er voor groot en klein weer een super concours van te maken.

De ponyclub is weer aan het opbloeien met vele nieuwe en fanatieke leden die zich inzetten voor de club. Mede dankzij hun hulp lukt het ons ieder concours weer, groot of klein om daar een succes van te maken. Ook zijn we ieder jaar weer blij met de vele inschrijvingen en de gezelligheid die deze volwassenen en kinderen met zich meebrengen. We gaan er dit jaar weer een groot succes van maken en Geldrop Hippique bedankt dat jullie ons ieder jaar weer de mogelijkheid geven om dit te kunnen doen!

Maar natuurlijk bedanken wij ook Ruitersportcentrum Meulendijks voor de schitterende accommodatie.

Jolanda Visser

One Response to Ponyclub Geldropse Jagertjes op Geldrop Hippique

  1. gaston van Zantvooort 5 september 2018 at 15:31 #

    Veel succes met de organisatie van jullie prachtig concour in 2018