Hattrick voor Annelotte Felix

IJSSELMUIDEN – Annelotte Felix was afgelopen weekeinde zeer succesvol op het Geldrop Hippique met drie eerste plaatsen. Ook andere leden van De Deltaruiters pakten prijzen.

Annelotte Felix moest vrijdag bij het Geldrop Hippique als derde van start en zette gelijk de winnende score neer met Golden Challenge. Een dag later startte ze als laatstet en wederom gaf ze de concurrentie het nakijken in een groot deelnemersveld. Het weekend werd afgesloten met een kür op muziek. Felix zette een harmonieuze en goed gereden proef neer, goed voor de derde eerste plaats.

Jolien en Marloes Felix deden ook goede zaken. Marloes, de jongste telg van de zusjes Felix, reed met Spetter naar een tweede plek. Jolien behaalde met Floortje de winst in de klasse L1. In de eerste proef pakte ze een derde prijs. Yinthe Schutte heeft een opmars gemaakt in de B-dressuur. Met haar pony Jenny legde ze twee keer beslag op een eerste plaats.

Maxime van Dijk kwam afgelopen zaterdag met Brummerhoeve’s Paladin in actie bij de New Forest Sportdag in Ermelo. Haar start in de rubriek Sportpony was goed met een tweede plek. In de dressuur verdiende ze een eerste en tweede plaats in de M2. Wendelie Flier behaalde in Vollenhove met pony Gijs een eerste prijs in de klasse BB.

No comments yet.

Geef een reactie