Arnold Boerekamps en Bianca Schoenmakers springen in de kijker tijdens Geldrop Hippique

De Geldrop Hippique is na een spannend wedstrijd weekend klaar voor zijn tweede week. Gisteren sloot Arnold Boerekamps de eerst week in stijl af na een overwinning in de 1.40m Klassiek. Op de rug van D’Agenlo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) de Nederlander was één van de acht combinaties die terugkeerde voor de barrage.

Het duo stopte de klok foutloos in 38,81 seconden, goed voor de 1.500 Euro overwinning. Slechts drie combinaties wisten de barrage foutloos te eindigen. Jaime Guerra en Zamia plaatsten zich uiteindelijk tweede wanneer ze de finish in 39,53 seconden kruisten. Lianne Kuympers (Quiz Me) sloot het podium af.

Snelste tijd in de barrage was er voor Bianca Schoenmakers en Dha Dha HDH (v. Douglas).  Het duo noteerde een tijd van 37,10 seconden, echter ook één springfout. Goed voor een vierde plaats. De dag ervoor finishte de combinatie ook vijfde in de 1.40m proef. De top vijf werd afgewerkt door Elina de Jong en Epherno (v. Vingino).

Schoenmakers en Boss HDH (v. Phin Phin) haalden op Zaterdag de overwinning. Het duo wist de barrage foutloos af te werken in een tijd van 22,55 seconden, ruim één seconde sneller als Zweden’s Erika Lickhammer en Cyprus (v. Vigo d’Arsouilles). Rob van Bussel vervolledigde het podium op de rug van Daisy-lyn (v. Numero Uno).

No comments yet.

Geef een reactie