Sponsering mobiel

slider-sponsoring

SPONSOREN
Stichting Geldrop Hippique kan al vele jaren rekenen op een vaste groep sponsors, die niet alleen de ruitersport een warm hart toedragen, maar ook blij zijn met de publicitaire en hospitality faciliteiten die worden geboden. De organisatie is alle sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdrage die dit prachtige evenement al meer dan 30 jaar mogelijk maakt!
HOOFDSPONSOREN

meulendijks

Meulendijks Rondhout BV is al meer dan 60 jaar actief in de bosbouw. Gestart in 1940 als exploitant en verwerker van hout (mijnhout, vezelhout, papierhout, perkoenhout, paalhout, kisthout, zaaghout, …), is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot professioneel intermediair tussen houtverwerkende industrieën enerzijds, en particuliere boseigenaren en overheidsinstellingen anderzijds. Sinds 2006 heeft Meulendijks Rondhout BV een zelfstandig bedrijf opgericht onder de naam MD Holz GmbH.

Meulendijks Rondhout werkt onder meer voor Staatsbosbeheer, Unie van Bosgroepen, Waterwingebieden, Waterleidingsmaatschappijen, de Landschappen, Natuurmonumenten, gemeenten, rentmeesterskantoren en Belgische en Duitse overheden. In Duitsland heeft het bedrijf een vestiging in Kell am See, nabij Trier. Voor de meeste grote opdrachtgevers werkt Meulendijks Rondhout volgens meerjarenovereenkomsten. In de aanpak van het bedrijf wordt partnership gezien als een sleutelbegrip. Gegarandeerde continuïteit maakt het immers mogelijk gericht te investeren in mensen en materieel; een absolute voorwaarde voor goed bosonderhoud.

 

Het team van enthousiaste XOOON medewerkers - (spreek uit: KSOEN) -  brengt al ruim 5 jaar een verrassend spectrum aan designmeubelen. Bij XOOON vind je meubelen en interieuraccessoires volgens de laatste trends, in de nieuwste kleuren en materialen en steeds met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Onze unieke collectie wordt gekenmerkt door eigenzinnige en opvallende ontwerpen. Ons creatieve ontwerpteam laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt haar ideeën naar eigentijds en betaalbaar design. Alle meubelen worden in onze eigen designstudio ontwikkeld en op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Zo weet je zeker dat je met XOOON een exclusief en uniek meubel in huis haalt.  XOOON is een meubelconcept dat in 2011 op de markt is gebracht door de toonaangev­ende meubelproducent Habufa Meubelen B.V. (Hapert, Nederland). Het bestaansrecht van dit concept is inmiddels bewezen: sinds de introductie is XOOON uitgegroeid tot een merk met 113 verkooppunten in binnen- en buitenland!

See you XOOON !

 
                
 
 
Henders & Hazel, thuis in je eigen huis

Wat maakt een huis tot een thuis? Het begint allemaal bij de inrichting. Door je persoonlijke smaak en favoriete stijlen toe te passen, druk je je eigen stempel op het huis en maak je het jouw thuis. De plek waar je kunt genieten en ontspannen, jouw veilige haven.

Bij woonmodehuis Henders & Hazel reizen we de hele wereld rond om inspiratie op te doen voor de nieuwste collecties en originele woondecoraties. In nauw teamverband ontstaan onder de noemer ‘exclusief voor Henders & Hazel’ prachtige ontwerpen. Bijzonder is dat veel meubels naar wens samengesteld kunnen worden, we hebben diverse flexibele lijnen. Dus of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting, een nieuwe bank of leuke woondecoraties, bij Henders & Hazel vind je wat je zoekt.

Advocatenkantoor S.E. Johansen
Albert Heijn Boonaerts Heeze
APC van Peperstraten bemiddelingen BV
ASP Schoonmaakdiensten Pieters
Bavaria NV
Bedrijfswagenleasing Geldrop BV
BJ Events
Borduurstudio Elmar VOF
Brabants Ruiterhuis
Concours.NL
Container Transport van Hoof
DAKaccent
Dakenshop.nl
De Burgh Eindhoven B.V.
Dings Handel in sport paarden
Dranken Groothandel Meulendijks
Drukkerij De Kostendrukkers BV
Elektro De Groof
Emmers
Erbee Keukens
Fouragehandel Verhoeven
GAC Business Solutions
Gast Trucks Venlo BV
Govers Accountants/Adviseurs
Habufa Meubelen B.V.
Haumont BVBA
HeezeLeende24.nl
Helmondse Banden Centrale
HG Assurantiën Brabant BV
Hoens en Zn BV
Horse Products
Hostellerie Vangaelen
J.M. Hebels Holding
JK Horse Trucks
John Vermeulen Fietsplezier
Keurslagerij Johan Reef
Kuhn Geldrop B.V.
Linssen CS Advocaten
Loonbedrijf van Stipdonk
M.Heezen BV
Medworld
Meulendijks Rondhout BV
Molly Manuel
Plospan
Rabobank Dommelstreek
Reef B.V.
Rosa Cellection
Ruitersportcentrum Manege Meulendijks
SDA Im/Export
Smeets Autogroep
Sneltransport van de Boogaard
T. Tijssen
T.T.C. BV
Tenback Projecten
Toon Liebregts
Van de Gevel Mechanisatie
Van de Vin Ramen en Kozijnen B.V.
Van Den Oever Expo Groep
Van Doorn Dakspecialist Zuid BV
Van Gorp Diervoeders
Van Lierop Constructie B.V.
Van Nunen Transport & Logistiek Geldrop BV
Van Santvoort Makelaardij
Vandervelden Groen
Visser Exclusive
Walkro
Wellinkcaesar BV
ZBC Automatisering

HOOFDSPONSORS / MEDIAPARTNERS

sponsor-2016